Zašto mi?

Imajući u vidu našu izraženu svijest o tome da korporativni uspjeh zavisi od nivoa zadovoljstva zaposlenih na radnom mjestu, konstantno se trudimo da napravimo zanimljivo, prijateljsko i pozitivno radno okruženje u kome bi svako bio motivisan da pruži svoj maksimum. Pošto smo timski orijentisani i na tome baziramo svoje poslovne ciljeve, trudimo se da, kako tokom radnog vremena tako i van njega, organizujemo okupljanja zaposlenih na kojima se podstiče timski duh, a da li je to soba za odmor u kojoj zaposleni na pauzama mogu da se druže ili igraju društvene igre ili je riječ o neobaveznom druženju vikendom, manje je bitno. Isto tako, ideje i sugestije naših zaposlenih su nam od velikog značaja, jer smatramo da je kultura otvorene komunikacije unutar kompanije ključ uspjeha.

Način na koji naša kompanija funkcioniše je toliko poseban da naši budući zaposleni ne treba da imaju ni najmanju sumnju da će im rad sa nama biti jedno od najznačajnijih profesionalnih iskustava u životu

U Mozzartu podstičemo preduzetnički pristup svakodnevnom radu, od kreiranja ideja do preuzimanja odgovornosti za pokretanje aktivnosti baziranih na njima, ali i za prihvatanje odgovornosti za eventualni neuspjeh. Takođe, vjerujemo da najbolji u našim redovima nisu oni koji se uklapaju u postojeću kulturu, već oni koji je unapređuju. Kako je ona za regrutovanje kvalitetnih kadrova isto što i proizvod za marketing, pa klijente privlači dobar proizvod, a talentovane ljude dobra korporativna kultura, kompanija Mozzart s jakim razlogom godinama unazad njeguje određene vrijednosti. U našoj kompaniji vlada načelo otvorene komunikacije kao glavni preduslov timskog rada i negovanja duha zajedništva, koje između ostalog podrazumijeva i dijeljenje svih relevantnih informacija sa zaposlenima. To znači da je cijeli tim u svakom trenutku spreman da odgovori na bilo koje pitanje novozaposlenog, kao i svih ostalih kolega, što obezbijeđuje lako i kvalitetno usvajanje znanja iz industrije u kojoj poslujemo, a samim tim i brojne mogućnosti za usavršavanje i napredovanje. Osim toga, razvoj vještina, znanja i jačanje timskog duha obezbijeđujemo radom u multifunkcionalnim timovima.