POLITIKA PRIVATNOSTI

1. Uvod

Ova Politika privatnosti ima za cilj da objasni kako i zašto MOZZART d.o.o. Banja Luka (u daljem tekstu “Društvo”) u svojstvu kontrolora obrađuje vaše lične podatke i mjere koje preduzima da Vaši podaci budu sigurni i zaštićeni. Obrada ličnih podataka vrši se u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Molimo, pročitajte ovu Politiku kako biste razumjeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima.

Ova Politika privatnosti opisuje načine na koje Društvo koristi lične podatke. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika privatnosti promijeni, izmijenjeni tekst Politike ćemo objaviti na ovoj stranici.

2. Kontrolor

MOZZART d.o.o. Banja Luka

Bulevar srpske vojske 17

JIB: 4402488200009

Email: help@mozzartbet.com

Brojevi telefona: 0800 50 244, +387 51 250 380

3. Kada prikupljamo vaše podatke

Vaše podatke prikupljamo prilikom:

      3.1. Korištenja internet stranice

Društvo prikuplja podatke od posjetilaca internet stranice http://bih.mozzart.org na osnovu našeg legitimnog interesa radi boljeg razumjevanja potreba korisnika. U navedene svrhe prikupljaju se sljedeći podaci:

 • vrijeme i datum posjete stranici,
 • stranice koje posjetilac pregleda,
 • tip i verzija internet pretraživača,
 • IP adresa računara posjetioca.

Koristimo kolačiće (coookies) kako bismo vam pružili uslugu sa potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići (cookies) su male tekstualne datoteke prenijete na računar posjetioca u svrhu praćenja korištenja određenih stranica. Ukoliko je na računaru korisnika ugašeno primanje kolačića, korisnik i dalje može da koristi stranice, ali će funkcionalnost usluge biti djelimično ograničena. Za više informacija, pogledajte Politiku kolačića.

      3.2. Konkurisanja za posao

Ukoliko konkurišete za posao putem Mozzart Biz sajta, u online obrazac unosite sljedeće podatke:

 • Osnovne podatke (ime, prezime, broj fiksnog i mobilnog telefona, e-mail adresa, fotografija), 
 • Podatke o adresi (grad), 
 • Podatke o obrazovanju (stručna sprema, naziv obrazovne institucije u kojoj je stečena najviša kvalifikacija, smjer i mjesto škole), 
 • Podatke o radnom iskustvu (početak i kraj, naziv firme i pozicije, opis poslova i odgovornosti), radna biografija (CV),

Lični podaci iz popunjenog formulara obrađuju se na osnovu Vašeg pristanka i isključivo radi izbora i zapošljavanja kandidata. Vaši podaci su nam neophodni da bismo ostvarili kontakt sa Vama i sproveli postupak selekcije za određenu poziciju. Za više informacija o tome na koji način lične podatke kandidata za posao, pogledajte našu Politiku privatnosti za kandidate.

      3.3. Komunikacije

Društvo korisnicima pruža korisničku podršku putem telefona i email-a. Ukoliko nam se obratite na kontakt telefon koje se nalazi na Mozzart Biz sajtu, telefonski razgovor se neće snimati.

4. Primaoci ličnih podataka:

Društvo lične podatke korisnika prosljeđuje drugim primaocima isključivo na osnovu zakonske obaveze i poštovanja regulatornih zahtjeva, odnosno opravdanog zahtjeva ovlaštenog javnog tijela ili u slučaju postavljanja, ostvarenja ili odbrane pravnih zahtjeva. Po potrebi, lični podaci se prosljeđuju pouzdanim poslovnim partnerima (obrađivačima) radi omogućavanja održavanja informacionog sistema, sistema plaćanja, rješavanja korisničkih zahtjeva ili sličnih poslovnih potreba uz obavezne mjere zaštite koje se uređuju i definišu posebnim ugovorima.

Vaši lični podaci mogu biti otkriveni: Provajderima usluga, obrađivačima, poslovnim partnerima, kreditnim agencijama, bankama, advokatima, savjetnicima, ustanovama koje se bave sprečavanjem pranja novca, sudovima, regulatornim tijelima, ustanovama za zaštitu maloljetnika, ustanovama za bolesti zavisnosti, policiji, asocijacijama u oblasti sporta i marketinškim agencijama.

5. Gdje čuvamo Vaše lične podatke

Vaši lični podaci čuvaju se na serverima koji se nalaze na teritoriji Evrope. Ukoliko podatke koje sakupimo od vas prenesemo nekom primaocu (kao što je navedeno u poglavlju 4), ti primaoci podataka će skladištiti vaše podatke. Trudimo se da osiguramo da se sa vašim ličnim podacima postupa u skladu sa ovom Politikom i da primaoci podataka posjeduju iste ili približne organizacione, tehničke i kadrovske mjere kao mi. Neki od primalaca podataka sa kojima dijelimo Vaše lične podatke mogu imati servere koji se nalaze van teritorija koje prema propisima Bosne i Hercegovine obezbjeđuju primjereni nivo zaštite, u kom slučaju ćemo obezbjediti odgovarajuće mjere zaštite. 

6. Rok čuvanja podataka

Pristanak na obradu Vaših ličnih podataka možete u svakom trenutku povući, što dovodi do prestanka dalje obrade vaših podataka i njihovog brisanja. Ukoliko Vaše podatke obrađujemo na osnovu legitimnog interesa, obrađivaćemo ih sve dok ne uložite prigovor na obradu.

Lični podaci kandidata koji uspješno prođu proces selekcije i postanu naši zaposleni obrađivaće se u skladu sa evidencijama u oblasti rada. Ukoliko kandidat ne prođe proces selekcije, njegovi lični podaci se čuvaju tri godine.

7. Prava korisnika

U zavisnosti od vrste i pravnog osnova obrade, možete ostvariti sljedeća prava u vezi sa obradom ličnih podataka:

 • Pristup ličnim podacima
 • Ispravku ličnih podataka
 • Brisanje ličnih podataka
 • Prenosivost ličnih podataka
 • Ograničenje obrade ličnih podataka i
 • Pravo na prigovor

8. Sigurnost ličnih podataka

Društvo preduzima neophodne stroge bezbjednosne procedure, organizacione, tehničke i kadrovske mjere zaštite ličnih podataka, u skladu sa utvrđenim standardima i postupcima koji su potrebni da bi se podaci zaštitili od gubitka, uništenja, neovlaštenog pristupa, promjene, objavljivanja i svake druge zloupotrebe. 

Isti nivo odgovornosti i sigurnosti zahtjevamo i od naših ugovornih partnera (obrađivača).

9. Žalbe

Za sva pitanja u vezi sa zaštitom i obradom ličnih podataka možete se obratiti našem Službeniku za zaštitu ličnih podataka na e-mail zaštita.podatakamozzartbet.com ili poštom na adresu Bulevar srpske vojske 17, Banja Luka. Službenik za zaštitu ličnih podataka zadužen je za nadzor zakonitosti obrade ličnih podataka, brigu o zaštiti prava i sloboda korisnika (i ostalih lica čije podatke obrađuje) i savjetovanje odgovornih lica o najboljim praksama u oblasti zaštite ličnih podataka.

Svaki primljeni zahtjev biće riješen što je moguće prije, a najkasnije u roku od 30 dana od prijema. Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložićemo razumne napore da utvrdimo Vaš identitet i spriječimo neovlaštenu obradu ličnih podataka.

Ova verzija Politike privatnosti je poslednji put ažurirana dana 09.06.2021. godine.

Mozzart d.o.o. Banja Luka