Marketing

Budi pobjednik

Šta je zajedničko Severini, Milošu Bikoviću i Radetu Šerbedžiji? Pogled unazad, u njihove bogate karijere, jasno nam govori da su njih troje pobjednici u onome što rade, a pogled unaprijed otkriće vam da su se ovoga puta našli na zajedničkom zadatku - da kroz cijeli region pronesu Mozzartovu poruku - BUDI POBJEDNIK!

Nova spektakularna reklama kompanije Mozzart donosi nam filmski scenario i zanimljiv zaplet – ko će osvojiti značajno priznanje, a ko biti pobjednik, saznaćete narednih dana, i imati priliku da bacite pogled i iza scene i saznate kako najveće zvijezde provode vrijeme dok kamera nije usmjerena na njih. Sve u režiji jednog od najtalentovanijih srpskih režisera Nemanje Ćipranića.

Mozzart prognozzer

Učešće u prognozzeru je besplatno a jedini uslov je da budete registrovani na sajtu mozzartsport.com

Vrlo jednostavno se igra – u svakom kolu (kolo traje od petka do četvrtka) dobićete zadatak da prognozirate tačne rezultate na 10 utakmica iz najjačih evropskih fudbalskih takmičenja. Pogoditi tačan rezultat nije nimalo lako, ali bodove možete prikupljati iako ne budete hiruški precizni.

 

Happy Monday bonus

Mozzart svakog ponedeljka svima dijeli bonuse! Dovoljno je samo da imate otvoren nalog na sajtu mozzartbet.com i da ste imali bilo kakvu aktivnost, nebitno da li prije godinu i po ili prije dva dana, i svakog ponedeljka čekaće vas prijatno iznenađenje u vidu bonusa.

Het trik

Bonus od 50% od prvog depozita, 100% od drugog i 200% od trećeg depozita u roku trajanja promocije. Minimalan depozit za ostvarivanje bonusa iznosi 500 dinara. U tom slučaju ćeš na prvi depozit ostvariti bonus u iznosu od 250 dinara, na drugi 500, a na treći 1.000 dinara.

Najveće kvote na svijetu

Bogatu ponudu igara bukmejkeri iz Mozzarta su velikodušno učinili još boljom - jer daju najveće kvote na svijetu. Svakoga dana izdvajamo najveće favorite i baš na njihove tipove dajemo najveće kvote na svijetu. Pokušaj da nađeš veće.