Sportsko klađenje

Najpopularniji vid klađenja - Kreiranje kvota po slozenim matematickim modelima i zakonima verovatnoce za predvidjanje ishoda sportskih dogadjaja bilo da se radi o utakmicama koje tek treba da se odigraju ili o utakmicama koje su u toku - klađenje uživo. Naši igrači imaju mogućnost cashout na livebet, kao i  Jackpot na livbetu što je jedinstven proizvod na tržistu.

Klađenje na brojeve     

Ponos kompanije Mozzart je proizvod Mozzart Lucky Super 6, planiran, projektovan, izrađen i testiran znanjem, iskustvom i sopstvenim IT kapacitetima kompanije. Aplikacija je urađena za potrebe priređivanja na web portalu, kao i na uplatnim mestima (Land Base), a u finalizaciji i je verzija za POS terminale, čime će biti zaokružena kompletna ponuda i svi vidovi priređivanja na tržištima na kojima kompanija Mozzart posluje. Izvlačenja su na svakih pet minuta, 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine, sa atraktivnim kvotama na izvučene brojeve, 35 izvučenih od 48 brojeva, u savremenoj animaciji i atraktivnom vizuelnom prikazu. Uz brojne podigre u okviru ovog proizvoda, nudi se i multiplikator dobitaka i dopunski sistemi za nagrađivanje, što Mozzartovi igrači prepoznaju kao novu vrednost, prepoznatljiv stil i drugačiji vid zabave. Industrijske standarde i ispunjenost regulatornih normi, Mozzart Lucky Super 6 potvrđuje kroz brojne sertifikate prema tržištima na kojima posluje. Sertifikati ITC (Institut for Testing and Certification) i GA (Gaming Associate) mogu se videti na ovom linku.

Virtuelni sportovi 

U saradnji sa vodećim svetskim provajderima omogućili smo vam najbrže klađenje - klađenje na virtualne sportove i trke.  Virtuali u ponudi kompanije Mozzart omogućavaju korisnicima da 24h dnevno igraju brze igre, i to na 15 različitih mečeva ili trka, sa preko 180 događaja (kvota) po trci, odnosno preko 100 događaja (kvota) po meču i to na svakih par minuta. Svi mečevi i trke mogu da se gledaju u prenosu uživo, dostupne su statistike i tabele za svaki raspoloživi meč. Takođe, sva ponuda na portalima kompanije Mozzart dostupna je na Android i iOS platformi.