Kompanija Mozzart uz socijalno ugrožene građane Zvornika

Kompanija Mozzart uz socijalno ugrožene građane Zvornika

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću uvijek je uz građane kojima je pomoć najpotrebnija. Kroz brojne novčane i robne donacije, kompanija Mozzart je do sada pružila podršku hiljadama socijalno ugroženih širom naše zemlje. Ovog puta, donacija prehrambenih i higijenskih paketa stigla je korisnicima Centra za socijalni rad u Zvorniku, što u ovoj ustanovi veoma cijene.

- Pakete smo podijelili, putem našeg Centra, licima koja nisu materijalno obezbijeđena i koja nisu sposobna za rad, kako bi im olakšali svakodnevnicu. Rukovodstvo Centra izuzetno cijeni humani gest kompanije Mozart koja je našoj ustanovi socijalne zaštite pružila podršku i pokazala volju da pomogne našim korisnicima – poručio je vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad Zvornik, Ivan Stević.

Zvornički Centar za socijalni rad u svojoj evidenciji ima više od 500 socijalno ugroženih građana, među kojima je 407 korisnika jednokratne i 154 korisnika stalne novčane pomoći.

Osim novčane, često im je potrebna pomoć u nabavci hrane i higijenskih proizvoda. Uslijed velikog broja korisnika i lica u stanju socijalne potrebe, kažu, ukazala se potreba Centra da im pruži dodatnu pomoć kako bi osjetili da neko i za njih brine. Partner u toj misiji bila im je kompanije Mozzart iz koje je upućena donacija u pravi čas.

Donacije iz Mozzarta u proteklom periodu stigle su i u Centre za socijalni rad u drugim gradovima, kao i u brojne javne kuhinje i organizacije koje se brinu o socijalno ugroženima.