Mozzart uz Zalužane: Kontinuirana podrška za FK Mladost

Mozzart uz Zalužane: Kontinuirana podrška za FK Mladost

U klubu Mladost skoro osam decenija okupljaju talentovane fudbalere iz banjalučkog naselja Zalužani. Za nastavak tradicije ne moraju da brinu jer imaju razvijen omladinski pogon. Do sada su ostvarili brojne uspjehe, a u narednom periodu žele da izbore plasman u viši rang. Pomoć na tom putu u kontinuitetu im pruža kompanija Mozzart.

„Do sada su nas dva puta podržali donacijom dresova i trenerki, a ova novčana donacija nam je značajna za pokrivanje svih troškova organizacije utakmica koji uopšte nisu mali. Zato se od srca zahvaljujemo na pomoći našem klubu u kontinuitetu“, poručuje direktor kluba Goran Balaban.

Najveći uspjesi kluba u zadnjoj deceniji su osvajanje prvog mjesta PFL Banjaluka dvije godine zaredom.

Trenutno u Zalužanima vrijedno trenira oko 90 članova kluba. Imaju 26 seniora i čak 64 omladinca u dvije pretpionirske i selekciji pjetlića.

Prvotimci se za bodove bore u Područnoj fudbalskoj ligi Banjaluka, kao i omladinci, a svi su u gornjem dijelu svojih tabela.

Planovi su im ulazak u viši rang takmičenja-regionalnu ligu, te dalja konsolidacija unutar kluba, formiranje kadetske ekipe i omasovljenje škole fudbala.

Do cilja će, poručuju, lakše uz pravu podršku istinskih prijatelja sporta kao što je Mozzart.