Nastavak podrške zdravstvu: Mozzart uz Dom zdravlja Modriča

Nastavak podrške zdravstvu: Mozzart uz Dom zdravlja Modriča

Kompanija Mozzart, u okviru svog društveno odgovornog rada, do sada je pružila podršku brojnim zdravstvenim ustanovama širom naše zemlje. Pažljivo osluškujući potrebe stanovništva, brojne robne i novčane donacije uručili su domovima zdravlja, bolnicama, kliničkim centrima, centrima za socijalni rad širom BiH. Ovog puta, novčana donacija regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću stigla je u Dom zdravlja u Modriči u kojem uskoro planiraju da nabave novi RTG aparat.

Uvjerili smo se da kompanija Mozzart učestvuje u društveno odgovornom radu u zajednici i daje podršku projektima koji unapređuju stanje u zdravstvu. Donirana sredstva će biti utrošena za nabavku novog digitalnog RTG aparata. U ime rukovodstva Doma zdravlja i u ime naših pacijenata, iskazujemo zahvalnost na ovoj donaciji i podršci u radu“, poručuje Borislav Gvozden, zamjenik direktora Doma zdravlja Modriča.

            Iz ove zdravstve ustanove poručuju da stanje u službi radiologije ne zadovoljava potrebe pacijenata jer su jedini dom zdravlja koji još nije opremljen digitalnim RTG aparatom. Zahvaljujući Mozzartovoj donaciji, to će se uskoro promijeniti. Regionalni lider u priređivanju igara na sreću posebnu podršku zdravstenim ustanovama širom BiH pružio je tokom epidemije korona virusa kroz novčane i donacije voća, sokova, opreme…Ulaganje u zdravstveni sistem naše zemlje, poručuju, nastaviće i u narednom periodu.