ROĐENDANSKA PROSLAVA SA MOZZARTOM

ROĐENDANSKA PROSLAVA SA MOZZARTOM

I kada se proslavlja i kada se tuguje prijatelji su uvijek tu za prijatelje. Ovog puta FK Rudar Prijedor okupio je svoje prijatelje povodom proslave 90 godina postojanja kluba, a rođendanska proslava obilježena je prijateljskom utakmicom sa Partizanom. Betting sponzor susreta bila je kompanija Mozzart. Podrška kroz ovo sponzorstvo samo je nastavak uspješne saradnje regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću i „rudara sa Sane“.

Tim Gordana Petrića poslije izborenog evropskog proljeća dočekao je na Gradskom stadionu crno-bele koji su do sada dva puta sa prvim timom gostovali u Prijedoru prije ravno pola vijeka. Kao i tada, mnogobrojna podrška sa tribina gostima i domaćinima nije izostala.   

"Utakmica je održana u sklopu proslave 90 godina postojanja Rudar Prijedor i trajaće cijelu sezonu. Centralni događaj će biti održan 23. maja naredne godine- na dan osnivanja našeg kluba. Nakon 50 godina, ovo je treće gostovanje crno-belih u Potkozarju, a prva dva su bila daleke 1972. godine“ istakli su organizatori.

Na kraju uzbudljivog meča, slavio je domaćin koji je zabilježio pobjedu protiv kombinovanog tima crno-belih. Inače, na ovom meču tačku na igračku karijeru stavio je dugogodišnji prvotimac Rudar Prijedora, Goran Kotaran, koji je u dresu tima iz grada na Sani odigrao 303 utakmice.

Tokom prošle sezone FK Rudar Prijedor krenuo u još jednu avanturu u Premijer ligi BiH, a podrška u ostvarenju ambicija stigla im je tada od kompanije Mozzart, koja bila ekskluzivni betting partner „rudara sa Sane“.