U igri na humanost svi pobjeđuju: Tri donacije za liječenje iz Mozzarta

U igri na humanost svi pobjeđuju: Tri donacije za liječenje iz Mozzarta

Kompanija Mozzart svakodnevno provodi svoju društveno odgovornu misiju. Bilo da su u pitanju sponzorstva ili donacije klubovima, bolnicama, školama, ustanovama kulture, umjetnicima, ekološkim organizacijama, humanitarnim udruženjima, uvijek su tu da pomognu. Svoju socijalnu osjetljivost do sada su posebno pokazali kada je u pitanju pomoć u liječenju naših sugrađana. Tako su u proteklom periodu uputili novčane donacije Ivani Stanković iz Vlasenice, Anastasiji Vujović iz Bileće i Goranu Simiću iz Istočnog Sarajeva.

Djevojčici Ivani Stanković (12) iz Vlasenice bila je potrebna pomoć u prikupljanju novca za odlazak na operaciju zbog srčanih problema.

Anastasija Vujović (9) iz Bileće dijete je sa poteškoćama u razvoju. Ona ima Daunov sindrom, izvršena joj je operacija na srcu i 100% je invalid. Zbog toga redovno odlazi na rehabilitaciju, a to iziskuje mnogo novca.

Goran Simić, čuveni Picula, legenda je Slavije iz Istočnog Sarajeva. Njemu se na radnom mjestu dogodila nesreća zbog koje je doživio povredu glave, pa mu je bio potreban novac za liječenje.

Svima njima odmah je u susret izašla kompanija Mozzart, uputivši im novčane donacije za pomoć u liječenju i oporavku.

To je, kažu, najmanje što su mogli da učine kako bi djevojčice Ivana i Anastasija nastavile da se liječe i kako bi im bar malo uljepšali djetinjstvo i kako bi se čuveni Picula što prije oporavio i ponovo zaigrao fudbal.

Iz porodica Stanković, Vujović i Simić poručuju da su veoma zahvalni kompaniji Mozzart na pruženoj podršci u liječenju njihovih najmilijih. Nadaju se da će njihov primjer slijediti i drugi pojedinci i firme koji bi im mogli pomoći u borbi za zdravlje.

Iz kompanije Mozzart poručuju da će i u narednom periodu nastaviti da pomažu onima kojima je to najpotrebnije jer u igri na humanost svi pobjeđuju.